Over ons

Over Van Ginkel gevelisolatie

Al sinds 2011 bieden wij de speciale techniek van gevelisolatie aan. Met passie voor het vak gaan onze isolatie specialisten nauwkeurig en vakkundig te werk om het beste resultaat te leveren. Als het nu gaat om het isoleren van een nieuwbouwwoning of het isoleren van een jaren 30 woning: wij denken graag met u mee!

Vakkennis en ervaring

Bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarbij staan we garant voor een eerlijke en open communicatie met de opdrachtgevers. Wij bewaken de kwaliteit van onze dienstverlening continu en besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze professionals. Onze mensen gaan nauwkeurig te werk door middel van teamverband. Vooraf bespreken wij wat u van ons kunt verwachten, zodat u nooit voor een verrassing komt te staan. Wij denken met u mee in oplossingen

  Peter van Ginkel Jan van Ginkel

Certificatie

Wij beschikken over het KOMO en KIWA certificaat.

KOMO-certificatie

Wij zijn KOMO afbouw gecertificeerd naar de richtlijn BRL 9600. Dit staat garant voor optimale kwaliteit bij het aanbrengen van gevelisolatie. De KOMO-certificering biedt u zekerheid over de kwaliteit zoals die is beloofd. Daardoor voldoen wij niet alleen aan alle private kwaliteitseisen, máár ook aan alle wet- en regelgevingen.

Wij zijn KOMO-gecertificeerd bij KIWA en worden onafhankelijk gecontroleerd door Gevelsupport B.V. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons bovenaan. Dit maakt dat wij u ervan verzekeren dat de veiligheidsmaatregelen zorgvuldig worden toegepast en onze materialen te allen tijde de hoogste kwaliteit bieden.